the_godfather Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Renault Megane. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszeeek Opublikowano 16 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) To ja też się przywitam. Już niedługo stanę się szczęśliwym (mam nadzieję) użytkownikiem Megane II ph II :) Edytowane 7 Grudnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delmariano Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Noszę się z zamiarem zmiany auta. Na razie posiadam Astrę z 2001r w kombi. Moje oczy przykuwa Renault II W kombi z podobnym silnikiem jak teraz posiadam, czyli 1.6 16V. Na forum zarejestrowałem się, żeby upewnić się ,czy Renault będzie dobrym wyborem. Pozdrawiam wszystkich Mariusz. Edytowane 22 Listopada 2016 przez delmariano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picia126 Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) Witam Bardzo się cieszę że wreszcie dołączyłem do tego forum, pomogło mi ono wiele razy na początku mojej przygody z Megii II phI teraz mam nadzieję że i mi się uda komuś pomóc. Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Texas86 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam. Przybywam tu ponieważ ostatnimi czasy poruszam się czasami megane 2 2005r 1,5 dci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobee Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 (edytowane) Witam. Posiadam od wczoraj megane III z 2009.1.5dci 106km KM. Edytowane 7 Grudnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcing Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Dzień dobry wszystkim :) Od dwóch dni próbuję naprawić znajomemu Megane I i widzę, że nie obędzie się bez pomocy niniejszego Forum B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LICHU Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Witajcie serdecznie :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Właśnie dziś zakupiłem Meganeczkę z 2004r 1.6 16v z przebiegiem 100tyś km :) (udokumentowany) Na start rozrząd, klocki, tarcze pród tył :) oraz przewody hamulcowe z tyłu :) Jeden właściciel od nowości. Pięknie utrzymana :) /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Teraz tylko ubezpieczyć i przerejestrować :) Przesiadka z opla corsy b. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam wszystkich Mateusz. Regulamin pkt. 5.6, 5.9 Prezes Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherminator Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam Scenic grand 2.0 16V 146000 (potwierdzone w serwisie) 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty_man Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Cześć wszystkim! Mam nadzieję, że znajdę odpowiedzi tutaj a i może sam udzielę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filozof Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Czołem z Lublina. Mam ja Scénica 2.0 w holenderskim gazie. Przybywam z scenic-forum.pl, bo mi się dziś licznik zaświecił jak amerykański dom na Boże Narodzenie i akuratnio wujek gógle przysłał mnie do Was. Mam nadzieję, że ja również będę mógł pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek89 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam Przymierzam się do zakupu Megane III Gt 1.4 Tce. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testral Opublikowano 21 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Moje autko to Megane 3, 2012r., 1.6 benz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ishan Opublikowano 23 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Od kilku dni posiadam scenica 1ph2 z kosiareczką 1.4 pod maską :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamsxxx Opublikowano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Od listopada jeżdżę Megane IV dCi 130 w wersji Bose. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi