rozwrot Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Cześć i pozdrawiam:) Pierwsze Renault:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rimo Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Wita wszystkich szczęśliwy nowy posiadacz Meganki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndC Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Witam.Andrzej-Białystok Megane IV od sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Witam! W piątek ponownie zakupiłem Renault :D Po sprzedaży mIphI zakupiłem Passerati TDI, po kilkuletniej przygodzie powracam do Megany. Tym razem trafiło na mIIIphI grandtour. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalinsky Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Witam, Do niedawna miałem Megane I phII z silnikiem 1,6 16v i byłem z auta zadowolony więc zdecydowałem się na mały upgrade do Megane III phI z silnikiem 1.4 TCe oraz dołączenie do społeczności na forum :) Pozdrawiam, Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_11 Opublikowano 25 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Witam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmbs Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Cześć. Jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barylax Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 witam wszystkich, być może pare osób mnie zna, od 2006 roku jestem na forum krc od 2011 na forum rlka imegane coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablooliver Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip2010 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam serdecznie wszystkich na forum. Jestem posiadaczem Renault Megane II coupe z roku 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel-Megane-2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem posiadaczem Megane 2 grandtour 2007 r. Mam nadzieję że nie zamęczę was swoimi pytaniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renio20 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 cześć i czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachim92 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam wszystkich posiadaczy meganek. Od dwóch miesięcy jestem posiadaczem przedliftowego żelazka. Jest to moja 7 renówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszB Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników! /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam na imię Mariusz i od kilku tygodni jestem posiadaczem Renault Megane II ph. II Grandtour z silnikiem 2.0 16v. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam! Regulamin pkt. 5.9 - Prezes Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi