bilde Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Cześć. Witam wszystkich bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aszymszym Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Witam wszystkich Forumowiczów i posiadaczy aut marki Renault, lubię zaglądać tu często ale nam nadzieję w celu doradzania a nie szukania porad!!! Od tygodnia jestem posiadaczem Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokoljasna Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem (a w sumie to moja żona ) Megane III 1.6 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raul_na_102 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Witam wszystkich. Chciałbym dołączyć do społeczności jako posiadacz Megane. Póki co jeszcze Peżoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlito_46 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam wszystkich, dołączam do szacownego grona z Megane III ph3 Grandtour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoller Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Cześć. Jestem Maciek. Od ponad miesiąca jestem właścicielem Megane II, czarnej w hatchbacku, 1.4 z gazem. Przywiązanie do marki jest u nas rodzinne, wszyscy jeżdżą Renówkami. Aż 3 z 6 aut to Megane II Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez zoller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camerlengo Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Witam. Osobiście jeżdżę Laguną II ph II, ale w domu jest Meganka II , a były też dwa sceniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid1119998 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalWS Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam, zastanawiam się nad kupnem Megane III więc się tu zarejestrowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jer2y Opublikowano 2 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2019 Witam wszystkich użytkowników Meganek i Sceniców. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulFS Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Witam wszystkich Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem Megane 3 phI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz1 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Witam użytkowników. Meganki jeszcze nie posiadam ale mam nadzieję, że już niedługo to się zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcsl Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Witam wszystkich serdecznie,od nie dawna posiadam Meganke 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesior89 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Witam! Właśnie zostałem szczęśliwym (oby tak było) posiadaczem Grand Scenica 1.5dci EDC Z 2010 roku. Mam nadzieję, że będzie mi służył przez następne dziesiątki tysięcy kilometrów bez większych przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi