Gość kapsun Opublikowano 7 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Serwus, jestem Łukasz z Poznania, jakiś czas temu kupiona M3 1.6 2012, parę dupereli do zrobienia, żeby wyglądała jak należy, docelowo będzie gaz bo troszkę km robię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Witamy na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub1988 Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Jakub z Kalisza. Od jakichś dwóch miesięcy jestem (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem meganki II 1.6 w lepszym powerze Jestem zdania, że lepiej kupić bardziej zadbaną sztukę ewentualnie z pierdołami do zrobienia niż brnąć w poważniejsze naprawy, ale niestety czasem poprawiając coś mam tendencję i do popsucia , więc niebawem pochwalę się co nabroiłem (chyba ja), a może to zbieg okoliczności, bo przeczesałem już to forum i czytając podobne dolegliwości, stosując się do sugestii niestety nie uporałem się z problemem. Ale o tym trochę później. Najpierw się przygotuję i uzupełnię profil przede wszystkim, żeby nie było, że założyłem sobie konto tylko dlatego, że mam problem Megane II to mój pierwszy samochód marki Renault, poznaję powoli te francuskie pomysły i się go uczę, wcześniej tylko auta z błyskawicą, ale ten konkretny jakoś do mnie przemówił, oczywiście kombi. Z wieloma pierdołami już się uporałem typu niedziałająca gdzieniegdzie elektronika, bo lubię się bawić lutownicą i miernikiem, ale z jednym już mi się kończą pomysły. Mimo wszystko fajnie mi się użytkuję ten model i oby to nie był mój ostatni samochód tej marki , a po uporaniu się z tą usterką będę się "nudził" z tym autem lejąc tylko paliwo Wszystkim życzę miłego dnia, mimo iż u mnie leje fest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2021 Powitać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek_86 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witam wszystkich. Od kilku mięsiecy jestem posiadaczem M3 ph1 1.6. Jak do tej pory jestem bardzo zadowolony i mam nadzieję że tak pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tettmeier Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam, Megane III Coupe 1.6 16V 2010 r ale niedługo chyba zmiana na coś nowszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Super! Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danmaster_2011 Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Witam Wszystkich i każdego z osobna. Mam na imię Daniel i obecnie jestem posiadaczem Megane Cabrio 1.9 dCi (wcześniej bo od 2007 roku byłem właścicielem Meganki BM0F), a że Renóweczki są kapryśne, to dobrze jest być zaprzyjaźnionym z osobami, które wiedzę na temat tych aut, mają znacznie większą niż moja. Pozdrawiam i do miłego spotkania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ? Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ? ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ? W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: Instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ? Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ? Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ? Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ? Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Totmes Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Witam Jestem nowym użytkownikiem (2 miechy) Meganki II 2.0 16V CC benzyna z 2005r. Pierwszy własny samochód, po wielu latach brykania firmowymi . Ten kabriolet urzekł mnie jak go zobaczyłem u gościa i wiedziałem, że muszę go mieć dla siebie Dziś już jest mój i nie zawiodłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Witamy na pokładzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal102 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 Witam Wszystkich :) Mam na imię Michał i jestem świeżym użytkownikiem Megane 3 z silnikiem 2.0 Tce. Jak do tej pory, to całe "motoryzacyjne życie" spędziłem z japońcami, więc Renault jest moim pierwszym francuzem. Niestety jak to zazwyczaj bywa, to po zakupie wyszły pewne problmy i mam nadzieję, że z Waszą pomocą uda mi się znaleźć ich rozwiązanie. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Witamy, zachęcam do częstych odwiedzin Nawet gdy z autem jest wszystko w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefi Opublikowano 10 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Witam wszystkich! Tak przypadkiem natrafiłem na to forum (choć może to siła wyższa mnie sprowadziła ?) od 10 lat posiadam Megane I (2000rok) w wersji Coupe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi