sc543210 Opublikowano 2 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2023 Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Chciałbym się przywitać. Jestem posiadaczem meganki 3 ph 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi0truspan Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Witam. Piotrek z Lublina. Ostatnio stałem się posiadaczem Megane 3 Grandtour 1.5 Dci. Mam nadzieję, że nie będzie mi sprawiać kłopotów😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Witaj w gronie użytkowników megane. Warto dokładnie zapoznać się z regulaminem i korzystać do woli z informacji zawartych na tym forum. Niezbędne instrukcje znajdziesz w dziale PLIKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon1982 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Cześć wszystkim , od nowego roku przesiadam się do Megane III . Chcę zgłębić wiedzę na temat modelu i w miarę możliwości mieć swój wkład w funkcjonowaniu forum . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_SZO Opublikowano 25 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2024 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum, jestem Karol i mieszkam w Żorach. Jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch Meganek II phI 1. Megi - bordowe kombi z 2004, silnik 1.5dci w jednej rodzinie od 2008r 2. Marzenka hatchback 5d z 2002r, silnik 1.4 16v LPG Pozdrawiam serdecznie całą społeczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ljs Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Witam Planowalem kupić megane kombi a wyszedł Grand Scenic 3 1.6 lpg i ... całą masa problemów .. ale to bedzie w innych wątkach ;] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Witamy na forum, proszę dokładnie zapoznać się z REGULAMIN, na większość problemów pewnie jest już odpowiedź. Wystarczy przeszukać odpowiednie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas102 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Witam wszystkich. Od dwóch tygodni stałem się posiadaczem grand scenica 1.9 dCi III z 2009 r.Wiele lat temu miałem jedynkę i bardzo dobrze go wspominam. Ten obecny już mi zalazł za skórę ale dam mu szansę 👊 Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Witamy serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KurczaK050 Opublikowano 25 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2024 Witam, od maja jestem posiadaczem Megane 3 gt220. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midzierka Opublikowano 8 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2024 Cześć, właśnie nabyłem Megane 3 pH 2 1,5 dCi 2012r. Chciałbym serdecznie przywitać się ze wszystkimi użytkownikami forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2024 Witam nowych użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Czołem Renatki 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 3 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi