kmarko Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Cześć . Jestem nowym posiadaczem Megane IV HB 1.5 dci. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario197 Opublikowano 14 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 Witam Wszystkich. Posiadacz Megane IV 1,5 blue dci w automacie 7 biegowym z przebiegiem przeszło 198tys. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 14 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2025 Witamy na forum i oczywiście życzymy bezproblemowej eksploatacji. Dziel się uwagami z użytkowaniem tego silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddieed Opublikowano 29 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2025 Cześć wszystkim, Od roku jestem posiadaczem Megane 3 Grandtour z silnikiem 1.6 K4M. Pozdrawiam REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaryscenic Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Witamy nowych na forum i życzymy bezproblemowej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumel Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Witam wszystkich po dobrych paru latach. Byłem tutaj wcześniej z Renault Megane Scenic 1 1,6 16v 1999r., a teraz przesiadłem się na Megane 4 ph2 2024r. w sedanie. Scenic (jeszcze na chodzie) stoi pod oknem domu ale chyba niedługa zakończy swój los w piecu martenowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 31 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2025 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mascot_1994 Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2025 Cześć. Dołączam do Was ze swoim Megane IV Grandcoupe TECHNO 1.3 TCE EDC, odebranym 14 marca tego roku. Jest to już piąta sztuka Megane IV w rodzinie, a Renault ... Już nasta Megane dołączyło do Thalii, Kangoo I i R21 2.0 12V TXi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2025 Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil1274 Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Witam. Od soboty jestem szczęśliwym posiadaczem M4 1,5 ble dCI 2021 z małym przebiegiem. Jestem zachwycony !!!! Przesiadka z Clio III. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Witaj.👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o2o Opublikowano 6 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2025 Cześć. Jeszcze nie posiadam Meganki, ale mam taki plan. 😉 Pozdrawiam forumowiczów. 🖐️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2025 Witamy, życzymy udanego zakupu i też pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterK Opublikowano 14 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2025 Witam wszystkich, Piotrek z tej strony. Z Krakowa a w sumie to z Nowej Huty Szaleję Megane 1,6 w dieselu, wersja kombi z 2015 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi