przemek_bsi Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich użytkowników forum megane.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patatajj Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Cześć wszystkim, jestem nowym koniem na forum. ;-) Od niedawna posiadam Scenic I phII Sportway 1.9 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys003 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam Łukasz z małopolski. Poszukuję auta, jednym z typów jest Megane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio77 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Witam Jestem bodzio ;) wczoraj kupiłem MEGI III coupe pozdro z Katowic Edytowane 9 Lutego 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twierdza Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Siemka. Jestem Paweł, od około półtora miesiąca jestem posiadaczem Megane Scenica z 1998r., może już troszkę wiekowy jednak autko symaptyczne. Doświadczenie z Renault mam w dodatku z pracy gdyż poruszam się Clio ;) Edytowane 9 Lutego 2014 przez Twierdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdareckii123 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam wszystkich jestem posiadaczem Renault Scenic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karasws502 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Pozdrowienia z Torunia, wczoraj stałem się posiadaczem meganki z 97 roku ;) Pozdrawiam Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreq19 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Witam od miesiąca posiadam Megane I i licze na waszą pomoc ;) pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum :P Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atlobek Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Od dwóch dni stałem się mam nadzieję że szczęśliwym posiadaczem Renault Megane II CC 2.0 T z 2004 roku. mam teraz wiele obaw co do tego samochodu, ale mam nadzieję że to był dobry zakup. Autami chwalimy się w odpowiednim dziale. Tam proszę zamieszczać zdjęcia. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawlucy Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzień dobry, witam szanowne grono :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jgoz Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Pozdrowienia z Łodzi. Od 18 stycznia jesstem posiadaczem Fluence. Przejechałem jak na razie 1kkm i same pozytywne wrażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BlackRaven Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipczento2002 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Witam. Mam na imię Mariusz. Od kilku lat użytkuję Scenica I 1,9 DTI 98km. Forum obserwuję od kilku lat, lecz dopiero się zarejestrowałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane-kombi Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Jestem NOWY chciałbym kupić Megane Kombi Witam...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi