kolomaniek Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam. Od dwóch lat jestem posiadaczem meganki dwójki z 2005r. no i problemów z nią jak z każdym innym autem. Ale ogólnie pozytywnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WAS Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam Serdecznie Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) ;) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) ;) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaal Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) Witam Wszystkich Od niedawna jestem posiadaczem Megi I phII i zarazem pilnym czytelnikiem forum :). Pozdrawiam r. Edytowane 1 Marca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek__ Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger93 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Witam wszystkich Szanownych Forumowiczów, koleżanki i kolegów :P Wczoraj zakupiłem Megi II 2005r. i dlatego dołączam do Was :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszolek Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Cześć. Macie kolejnego użyszkodnika forum. Megane II z 2003r (sedan). Jeszcze pod domem nie stoi, jest zaliczkowana ale mogę się już chyba nazywać właścicielem meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenmarel Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Siemacie :P Piotr, Oleśnica koło Wrocławia. Megane I ph II 1.9dTi 98KM Zawitałem do Was z forum PIKUR ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibenn Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 (edytowane) Witam Jestem szczęsliwym ( oby ) posiadaczem Megane II coupe :P 164 tys, 1.6 16V, jestem z Rzeszowa. Edytowane 3 Marca 2014 przez zibenn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salawa Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam wszystkich :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieJu Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam. MacieJu Posiadam Megane II Ph I (3D) 1.6 16V z 03' Jestem z Opola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinus22 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam tu Marcinus22 Od miesiąca jestem posiadaczem Grand Scenica II 2004 136KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) :) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono ;) :) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami :) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami :) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. :P Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania :P Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michal Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem Michał, moje auto to Grand Scenic II phII Edytowane 6 Marca 2014 przez _Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chiisai Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi