tom2233 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Witam, mam nadzieję że z Waszą pomocą stanę się dumnym posiadaczem Megane II :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil.B Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam, Jestem posiadaczem Megane II CC Pozdrawiam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją ;) ;) :) ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :( ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marklar2 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Dzień dobry. Tak sie składa, że kilka lat temu miałem scenica I ph II, ale się z nim rozstałem. Los chciał, że wpadła w moje ręce megane I ph II, w związku z tym wróciłem również na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss_S Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam. Przymierzam się do kupna Meganki i myslę że z waszą pomocą zostanę użytkownikiem forum :(. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art2310 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Witam.Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać.Od kilku dni jestem posiadaczem Scenica 1 lift z najgorszym silnikiem 1,9 dci.Tak twierdzi mój szwagier.Trochę znam się na mechanice i elektronice więc chyba nie bedzie takźle. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmac Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam wszystkich Nie posiadam samochodu marki Renault ale szukam Scenica dla mojej rodzinki. Mam nadzieję że pomożecie wybrać mi jakiś fajny egzemplarz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exaq Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam, I Pozdrawiam Forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poul4242 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam serdecznie na forum. Jesteśmy z małżonką szczęśliwymi posiadaczami od ponad roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newone Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Cześć. Mam na imię Maciek i właśnie przez przypadek wszedłem w posiadanie Megane l. Miałem kiedyś Lagunę i nie było z nią problemów więc myślę, że tu będzie podobnie. Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqryq Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam Jak na razie jestem w posiadaniu Thalii ale dzieci urosły i trzeba poszukać czegoś większego. Wybór padł na Scenica II - w poszukiwaniu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszady Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam wszystkich. Meganka III coupe biała perła 1.6 16v standard+parę bajerów :D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artus72 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam dziś zostałem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem meganki 1.9 dti pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0r Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam serdecznie na forum. Megane III 1.5 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Froop Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam, wszystkich jestem świeżym posiadaczem meganki I ph I 1.6 + lpg :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi