msek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) Witam z nowym autem;) Megane III HB poszla niechcacy do Gdanska (zakladam ze bedzie rozciagnieta) a zawitala RS'ka ;) Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Edytowane 22 Maja 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menagerk Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Witam serdecznie. Jestem szczesliwym posiadaczem czarnego scenica mk2 1.4 16v. Mieszkam na stale w Birmingham w UK. :lol: Marcin Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutoski Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Witam Kolegów! Na początku maja "pojąłem za żonę" Megankę III 2.0 dCi 150KM, 2010 rok, z automatem (Belgijka). Z nadzieją na "udany związek", pozdrawiam wszystkich;) Edytowane 23 Maja 2015 przez nutoski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superkita007 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Czess wszystkim Jestem nowy na forum. Na codzien smigam megane II ph I z silnikiem 1.6 16v w sedaniku Pozdrawiam wszystkich Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkopnik Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam wszyskitch posiadaczy Meganek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUS Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam wszystkich! Jestem nowym użytkownikiem tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurex Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Od 20 maja śmigam Megane III Dynamique 1,6 110 KM /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam wszystkich :) Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 28 Maja 2015 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawulon_wawa Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich, z tej strony pawulon z Warszawy. Renówkami jeżdżę już od dość dawna. Przerabiam już trzecią Lagunę (aktualnie Laga III GT 2.0T), moja Pani do niedawna rozbijała Megankę Coupe z 2000 roku, a już za chwilę będzie się rozbijała Megane III z 2010 w wersji Societe - ciężarówką a ja ją bedę reanimował i doposażał bo to golas niemiłosierny... A i jeszcze mam w rodzinie Meggi III benzynową 1.4tce Edytowane 27 Maja 2015 przez pawulon_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syberian Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam wszystkich od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Megi I z 2001 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janik89 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Od tygodnia jestem posiadaczem Renault Megane I ph II. Mam nadzieje że rady z forum pomogą mi dobrze dbać o autko i rozwiązywać wszelkie problemy (oby ich nie było za dużo) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek92 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam wszystkich od 8 lat w mojej rodzinie jest Megane I phII w KOMBI teraz przeszła pod moje władanie :P Silnik 1.9DTi 80KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaseko Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Hej, witam wszystkich Białe Megane Coupe III 2009r, 2.0T, Gdynia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszkas Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam wszystkich forumowiczów mam megane 3 mam nadzieję ze będe zadowolony z zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Witam wszystkich nowych w imieniu administracji i użytkowników forum ;) Zapraszam do zapoznania się z regulaminem forum, jeśli nie zrobiło się tego przy rejestracji, a także częstego kontaktu z opcją :) ;) :D ponieważ wiele problemów, na tym forum, już omówiono :) ;) W regulaminie proszę dokładnie doczytać o zasadach tu panujących z naciskiem na zasady pisowni i cytowania. Przypominam także, że należało zapoznać się z tym tematem: http://megane.com.pl/ogolne-instrukcja-kor...ight=instrukcja Proszę nie przesadzać z ENTERAMI między zdaniami ;) Życzę miłej lektury i bezproblemowej jazdy Waszymi autkami ;) :) Zachęcam do uzupełnienia swoich profili, ułatwia to współpracę i odp. na pytania. ;) Przypominam "NOWYM", że jest to temat tylko na powitania ;) Przypominam, że zgodnie z regulaminem na forum piszemy z "polską czcionką". Zdjęcia na forum dodajemy tylko zgodnie z INSTRUKCJĄ :P W zamian za pomoc oczekujemy poprawnej pisowni. Stop niechlujstwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek.megane.scenic Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam, Zgodnie ze zwyczajem chciałbym się przywitać :) już po raz drugi jestem szczęśliwym posiadaczem megane :) tym razem scenic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi