koleszka Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, Jako swieżak troche poczytalem to i owo ale dalej mnie nurtuje pare spraw. Jestem przeda zakupem nowego wozu i w oku wpało mi megane III Pb 1.4 TCE Grandtour. MOje pytanie jest takie: Czy mocy w tym wozie nie bedzie mało? Jezdziłem wczesniej Mazda 6 ON 2.0. Wiem ze megane 2.0 Pb ludzie jeżdzą ale zeby kupic wogole nie spotykane. Zainteresowalem sie ta propozycją ale cholera daleko odemnie. Bede wdzieczny za każdą podpowiedzić. Nawet tą najbedziej bolącą :) Lepiej wiedzieć teraz wiecęj niż po kupnie :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja ci powiem że ja użytkuje coupé z 1.2 o tej samej mocy i spokojnie ten silnik daje sobie z nim radę. Więc podejrzewam, że z 1.4 będzie dokładnie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makgajwer Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zapraszam na mój profil. Mam wprawdzie HB nie kombi ale 1.4 to bardzo [ciach] silniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koleszka Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam, http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-gt-2-0-turbo-180km-navi-xenon-alu-climatron-sliczna-gaz-prins-ID6ydxxp.html Ktoś tam coś słyszał o tym dealerze? Warto sie tym interesować? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Gaz Prinsa, stara wersja nawigacji, typowe auto z Holandii, więc w podawany przebieg bym nie wierzył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi