ROBRAT Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Powitać pochwalę się :) wrzuciłem kpl. amorów bilstein, wrażenie nie do ogarnięcia. Auto sztywne (nawet za) ale myślę, że się ułoży. Przestało mi ściągać na lewo, w środku zrobiło się ciszej, chodzi o tłumienie ogólnie jestem zdziwiony zachowaniem samochodu na drodze. Megane ma 85kkm udokumentowane 100% z czego 35kkm po Polsce, nie ruszałbym tego ale tył prawy stukał niemiłosiernie. Zrobiłem więc pierwszy tył, fakt oryginał amor monroe oil. Ja postawiłem na bilstein B4 (gaz-olej), po pierwszej jeździe poprawa, mówię sobie a co mi tam wielkie G...za nią wezmę więc nie sprzedaję i wrzucę jeszcze nowy przód+łączniki. Wczoraj założone, dziś trasa jakieś 80km i mega wrażenie z jazdy. Teraz tak myślę, czy tamte amory były tak zużyte czy takie lipne, bo auto jechało jak rozlazłe (przód sobie, tył sobie). To takie moje pochwałki, bo aż z tego wszystkiego się pocieszam 40% :oki: Edytowane 20 Grudnia 2015 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Wymieniałem przy tym samym przebiegu. Stare wydawały się ok również na ścieżce diagnostycznej mieściły się w normach. Pomimo to wymieniłem komplet gaz-olej i wrażenia podobne to Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie wiem jak jeździcie...że wytrzynuje wam 50-80 tys. km....u mnie mam fabryczne do dziś i lepiej jeździ niż hatbackiem którą jeździłem zastępczym i miał 50 tys. km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi