maciekhu Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam czy ktoś może mi napisać procedure resetu komputera w megaane 3 ph1? Będę wdzięczny z góry dziekuję za odpowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Jakiego resetu ? Co chcesz zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekhu Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Z czystej ciekawości pytam o reset komputera pokładowego (chodzi mi o odpięcie i zapięcie akumulatora lub jakoś inaczej jeśli tak sie da) pytam dlatego że może mi sie to kiedyś przydać. Jeśli przez odpięcie klem to w jakiej kolejności itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pierwszą zawsze się odłącza klemę minusową, ale podłącza jako drugą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekhu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 ok Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi