megan_pomocy Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Cześć Jak temperatura spada do -5 i mniej to przez pierwsze 2km przy najeżdżaniu na nierówność jest niesamowite trzeszczenie jak w starej kanapie czy coś w tym stylu ale tylko lewy przód. Żeby to namierzyć w warsztacie to pewnie musiałbym pod warsztatem zostawić auto na noc, bo najbliższy jest 10km ode mnie. Co to może być? Czy można z tym jeździć czy lepiej coś wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szupi Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Strzelam, że są to gumowe mocowania drążka reakcyjnego. U mnie po wymianie przy niskich temperaturach pojawiło się takie trzeszczenie?? chrobotanie?? przy przejazdach przez np progi zwalniające. Jest dość głośne. Gdzieś przeczytałem, że ludzie to smarują, ale problem powraca. Wydaje mi się, że trzeba przy montażu pociągnąć to jakimś gęstym smarem, ale w moim wypadku przepadło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkqq Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Tak, mam to samo w ph1 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yupikayey Opublikowano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Skrzypi , skrzypi - od lat. Ale na wiosnę przestanie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto29 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 A mnie to wygląda na łożysko w kolumnie McP. Też miałem podobne objawy w ScII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2x Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Zdecydowanie to są odgłosy z gum stabilizatora. U mnie zaczęło się po wymianie na produkcję sasic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jery87 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) to samo mam, sasic skrzypi, ori wytrzymuje 2 lata, to taki sam efekt. ja uporałem się z tym zakupem białego smaru, nasmarowane i cisza Edytowane 29 Lutego 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Mój dawno, dawno temu jak był nowy nie trzeszczał, jak miał już 2 lata zaczął i tak jest zawsze w okolicach 0 stopni. Przyzwyczaić się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi