Ravvar Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) Właśnie zauważyłem, że zaktualizowali u mnie pole "lastWorkshopVisitMileage" do wartości jaką spisali 21 grudnia w ASO. Napisałem też do Renault Polska z pytaniem dlaczego niektóre auta mają swoją historię serwisową w MyRenault a niektóre nie, jak odpiszą to dam znać. EDIT: Odpowiedź od Renault: Odpowiadając na Pańskie pytanie, uprzejmie informuję, że strona Moje Renault jest w chwili obecnej modernizowana, dlatego pojawiaja się problemy techniczne. Nad rozwiazaniem problemu pracuje podwykonawca z Francji. Pragnę przeprosić Pana za wszelkie uniedogodnienia z tym zwiazane i poprosic o cierpliwość. Więc jest nadzieja, że jeszcze dla każdego VINu będzie możliwość sprawdzenia historii serwisowej. No nic, czekamy. Edytowane 15 Stycznia 2016 przez Ravvar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszozog1990 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 (edytowane) czy ma ktoś możliwość sprawdzenia historii napraw oraz wyposażenia megane ii po vinie? z my renault wychodzi tylko przebieg, i to nie wiem czy jest wogole zgodny, jeżeli jest ktoś kto mógłby pomóc bardzo proszę o priv! Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 12 Lutego 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalikd Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Za darmo raczej nikt Ci nie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Zrób jak ja. Napisz kulturalnie na infolinię Renault Polska. Podaj VIN, nr rej. i datę pierwszej rejestracji napisz, że jest twoją własnością (albo właśnie kupiłeś) i bardzo prosisz o podanie ostatniej daty wizyty w serwisie oraz jego przebiegu w tym czasie. Mi odpisali i podali datę i przebieg po około 2 dniach. Jeszcze ewentualnie zadzwoń, też podobno udzielają takiej informacji telefonicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiW Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 (edytowane) Bardzo możliwe że to pomoc dla handlarzy- pamiętam przypadek opiany w Auto Świecie gdy w salonie Renault poprzedni właściciel zobaczył swoje auto (używane oczywiście) cofnięte 100 tyś. Po wizycie reporterów z redakcji gazety auto zniknęło z rynku. Edytowane 17 Lutego 2017 przez ZibiW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi