rower101 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Mam w Megane bardzo dziwną przypadłość - przy pokonywaniu ostrzejszych zakrętów w prawo, wyraźnie czuję, że mimo włączonego ogrzewania wyraźnie dmucha we mnie zimne powietrze. Nie jestem pewny, skąd ono pochodzi, ale odczuwam je dosyć wyraźnie przy niskiej temperaturze na dworze. Poza tym ogrzewanie działa OK. Poziom płynu w normie. Co to za czary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 A myślałem, że tylko ja mam jakieś zimne podmuchy przy skręcie. Nie wiem dokładnie czy po tym w prawo czy w lewo, bo jadąc powoli około 20km/h wykonuję najpierw ostry skręt w lewo, a następnie ostry w prawo i wtedy czuję zimny podmuch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 he, he. W Meganie trzeciej też to obserwuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehehe020 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 ja w megance 2 mam to samo,wieje w okolicach zmiany biegów i przy skręcie w prawo,dziwne to troche jest ale hmm moze zimne powietrze sie przesuwa po dnie samochodu i tak to czuć? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LISTONOSZ Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Ja też tak mam przy ostrym skręcaniu 90*wieje zimnym powietrzem Meganka 1ph2. W R-19 też tak miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi