Andriu_un Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam. Od 2 miesięcy posiadam - pierwszy raz- auto marki francuskiej....Megane... Podczas procedury startowej po włożeniu karty do czytnika odbywa się test systemów ....pózniej czasami pojawia się duże OK a czasami nie.....od czego to zależy??? Nie zapalają się żadne błędy itp....brak komunikatów w pamięci. Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam. andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Cześć, Nie wiem od czego to zależy, ale u mnie zawsze pokazuje się "OK". Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaba27 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 potwierdzam jak wszystko jest w porządku to zawsze pojawia się OK po włożeniu karty do slotu i włączeniu zapłonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam. To duże OK pojawia się raczej przed odpaleniem....a nie po.... Tylko ze u mnie auto nie zgłasza usterek..a czasami nie ma tego OK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 o ile dobrze kojarzę to OK się nie wyświetli kiedy masz rezerwę lub jest czas na przegląd. Ale nie dam sobie głowy uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andriu_un Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 No tak, mam LPG oraz tank fopper i faktycznie może świecić mi się rezerwa paliwa a za chwilę nie....to jest dobry trop. Dzięki. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marza0307 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jak swieci sie rezerwa to OK juz sie nie pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi