luc4s Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzisiaj na mrozie przypadkowo włączyłem przymarzniętą tylną wycieraczkę, co w praktyce spowodowało, że pourywałem gumę pióra. Da się kupić samo to pióro i wymienić? A jeżeli, nie to co tanim kosztem warto kupić? Jako, że jest to tylna wycieraczka, nie chcę inwestować w porządne wycieraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babus Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Całego pióra nie trzeba wymieniać. Wystarczy samą gumę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 ja kupuję najtańszą wycieraczkę, wyjmuję z niej pióro i wkładam do ramienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo8813 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ja także kupuję najtańsza z dostępnych, do obojętnie jakiego modelu samochodu, nie koniecznie do renault. Wyjmuje i docinam gumę.pozniej zostaje tylko montaż w ramieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek.j Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 da rade i w większej dociąć pod wymiar, ja właśnie wczoraj ze starej dociąłem i jest ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi