deku Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Czy da się ustawić nie wyłączanie radia podczas gdy otwieram drzwi kierowcy na wyłączonym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Ja w S II pozostawiam kartę w slocie i radio gra dalej. Pomimo że mam HF, to karta zawsze jest w slocie.. Ma to też oczywiście swoje minusy, auto niezamknięte z pasażerem w środku, (dla którego dalej gra radio) a miejsce za kierownica puste i karta w slocie. Trzeba zatem uważać w jakich okolicznościach się to dzieje. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 zawsze można nacisnąć guziczek i włączyć radio ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 nacisnąć guziczek to se można jak się radia słucha. jak leci CD, to się długo płyta resetuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deku Opublikowano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 @robpab można też nie wyłączać silnika, ale nie o to chodzi. @gojgien Też mam HF i u mnie radio wyłącza (i zaczyna pikać, że karta w slocie a ja sobie wysiadam). U mnie zazwyczaj pasażerowie zamykają się w środku używając przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Ja zauważyłem że jeśli jednocześnie otworzysz drzwi i zgasisz silnik to radio gra dalej do ponownego otwarcia drzwi. Odkryłem to przez przypadek prakując w garażu i kilkakrotnie udało mi się to powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 No to trzeba jeszcze spróbować w odwrotnej kolejności. Najpierw drzwi otworzyć, a potem silnik wyłączyć, by nie kombinować z tymi czynnościami w tym samym momencie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behbeh Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 ja tak próbowałem i u mnie to nie działa. Popróbuje w tym samym momencie, bo tez ze 3-4 razy jakimś cudem radio nie gasło mimo zgaszenia silnika i otwarcia drzwi. Tez mnie ten "ficzer" denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Tak jest program napisany w UCH , silnik off, karta off, drzwi otwarte - to co koniec jazdy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 hehehe widocznie uznano, że do słuchania muzyki bardziej nadaje się sala koncertowa, a nie wnętrze auta..... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi