kulpina Opublikowano 31 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Przeczytałem cały wątek i szczerze to się polubiłem. Jeśli facet kupił auto od firmy będzie musiał zapłacić 23%vatu, a jeśli od osoby prywatnej to nie? Dodano: 31 sty 2016 - 13:48 Rozmawiałem jeszcze ze sprzedawcą i auto zostało kupione w Austrii od osoby prywatnej oraz tablice na aucie założone tak o ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Jak faktycznie rok jest 2009, to ta cena jest w sumie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Proszę wpisać w google "auto kupione na niemca" i wszystko Tobie się wyjaśni np; http://moto.onet.pl/porady-ekspertow/nie-podpisuj-umowy-na-niemca/w1sw5 Założyłem temat "Zakup auta na fakturę vat marża" to administrator forum go wyciął??? Prawa PRL w dalszym ciągu działają na szkodę potencjalnego klienta i mają się w naszym kraju b.dobrze Obecnie politycy płaczą, że braki z podatku VAT sięgają ok.50 mld zł w skali roku. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi