KrzychuKadetemTera Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Powiem Wam że ta nazwa z orlena jest naprawdę myląca a sami pracownicy nie zawsze znają odpowiedz. Ostatnio przed tankowaniem zapytałem Panią ze stacji czy ten eko to jest ekologiczny czy ekonomiczny? Czy to normalna ropa czy jakaś z kukurydzy czy rzepaku. Pani nie znała odpowiedzi. Ale później ustaliłem że to normalna ropa. Swego czasu pojawiły się paliwa ekologiczne ale już jakoś ich nie widzę czyżby zniknęły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yetiq Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Niby ten eko to zwykły diesel, ale słowo eko działa na mnie odstraszająco (dpf, downsizing, itp.) więc tankuję paliwa premium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilu1983 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Czytając posty kolegów można stwierdzić że tankujesz to samo co zwykły ON + uszlachetniacze. Ale ja też preferuję Premium :) nadłata nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi