slawocios Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Mam dylemat z doborem felg do mojego MEGANEIII GRANDTOUR 1,5 DCI 110KM (czarny) http://www.schmer.pl/konfigurator-felg/felga/115681 http://www.schmer.pl/konfigurator-felg/felga/88921 Co sądzicie o tych dwóch wyborach i czy parametry będą odpowiednie do mojego autka? Czy macie jakieś propozycje? A może ktoś ma doświadczenia z 17'( komfort jazdy itd.)? Dziękuję za wszystkie sugestie i odpowiedzi :) Pozdrawiam. Edytowane 26 Lutego 2016 przez slawocios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_C Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o kwestie techniczne - nie znam się. Natomiast w moim odczuciu zdecydowanie ładniejsze są Borbety. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Michal_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawocios Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czytałem ze te firmy produkują felgi wysokiej jakości. Ciekawe jak to wygląda od strony technicznej, czy będzie wszystko ładnie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) @slawocios - Jak chcesz to wrzuć w post zdjęcie boku Twojego samochodu to zrobię Ci w Photoshopie wizualizację jak felgi będą prezentować się na Twoim aucie :) Robiłem sobie tak samo w zeszłym roku jak kupowałem alusy dla siebie. Pozdrawiam! Edytowane 17 Lutego 2016 przez sebastian_wifi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawocios Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Wizualnie jestem w stanie sobie to wyobrazić. Chciałbym dowiedzieć się coś więcej od strony technicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi