mikina Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Hello friends Jak podłączyć mikrofon do radia bluethooth Megane 3 nie mają mikrofonu lub kabli w kolumnie. Podłączyć bezpośrednio do radia? Jak připojit mikrofon k rádiu bluethooth Megane 3 nemám mikrofon ani kabely ve sloupku. Zapojit přímo do rádia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Tak podłączyć do radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikina Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 :( nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jak jest prawidłowo podłączony to musi działać , chyba że jest coś uszkodzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikina Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 podłączone do kabli radiowych przez kolor czarny czerwony żółty ale nie robi kabel od mikrofonu idzie do radia lub BC (Control Unit)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Źle podłączony Powinno być tak Mikrofon - Radio pin 1 -> pin 4 pin 2 -> pin 5 pin 3 -> pin 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikina Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 gdzie mogę podłączyć kable :mellow: Dodano: 15 cze 2017 - 16:01 <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolaa Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 połącz kable z miejsc 7,8,23 w białej wtyczce do mikrofonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREN Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) witam i ja jestem po wymianie radia na wersje z usb na panelu koszt radia z przesyłką 150zł oraz koszt kostek do połaczenia radia ok 28zł reszta to już lutowanie przewodów i najważnejsze to banan na twarzy jak wszystko się uruchamia Mam tylko pytanie bo pozostały mi dwa przewody ze starej wtyczki podświetlanie i drugi nie opisany. w które miejsce one wchodzą? w starej wtyczce są zanaczone jako nr 10 i 14 pzdro ok już wiem ze w starej wtyczce z radia pin 10 to zasilanie zabezpieczone czasowo z akumulatora a pin 14 to plus światła pozycyjnego czyli podświetlenie radia Czy one muszę być podłączone do nowego radia?? brakuje mi pełnej rozpiski wtyczki lub gniazd radia tego po lifcie z wejściem usb. Ma ktoś taką rozpiskę i się podzieli? Powtarzam chodzi o pełną rozpiskę. Edytowane 27 Grudnia 2017 przez DAREN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi