akle Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Sprawdziłem mojego scenika III, kupionego w komisie, na komputerze ponieważ tego sobie życzył (sprawdź hamulec postojowy). Przy okazji wyszedł wcześniejszy błąd "DTCC15500-Brak sygnału tablicy rozdzielczej". Czyżby kiedyś była odpięta i "odchudzane" kilometry? Przebieg niby normalny-5 lat 130 kkm. Ale ponoć był w wypożyczalni. Co o tym sądzicie? Edytowane 1 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Taki błąd nic nie znaczy Sprawdzić przebieg w ABS , i na karcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Tak. W ASO mają czytniki kart i można sprawdzić przebieg jaki jest zapisany karcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Nie tylko w ASO :) Ja też mogę odczytać eeprom z karty i pewnie wielu co dorabia kluczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi