fabi55 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Witam Mam w megance kanapę składaną w całości i chciałem się dowiedzieć czy jest możliwość zmiany na dzieloną. Na jakiej zasadzie ona jest mocowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 W jakiej to Meganie jest całe siedzisko, bo jeszcze się z tym nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_wifi Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ja się spotkałem, ale była to wersja Generation (HB). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi55 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 dokładnie, to jest Hb generation 1,6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi