Zirix91 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Dzień dobry. W zeszłym tygodniu kopiłem Megi 1.6 16v VVT z 2003 roku. Po kupnie znalazłem wasze forum i czym więcej czytam, tym więcej widzę ile to auto ma wad ale ogólnie mi się podoba. Dlatego chciałbym je zrobić, mam problem na pewno z kzfr, dlatego chciałbym wymienić rozrząd i sprząglo tez chyba, bo ciężko nim ruszyć bez skoku do przodu. I tu mam prośba czy możne ktoś podać mi linki z allegro z tymi dobrymi nie koniecznie oryginalnym częściami (pasek, napinacze, kzfr, pompa wody, sprzęgło z dociskiem). Ponieważ mieszkam w uk a tu części są dużo droższe jak w pl, dlatego chciałbym je kopic w pl i ktoś mi je tu wyśle. Jeśli potrzebujecie więcej informacji jaki to typ silnika to piszcie. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 8 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Zerknij na sklep wajbex.pl, albo renault-czesci.pl, zdaje się, że po dogadaniu sprawy oba wysyłają za granicę części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zirix91 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) Gdzieś czytałem ze kola z końcówka 505 są "felerne" czy to prawda, a jak tak to jakiego szukać innego? Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 8 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 (edytowane) W chwili obecnej jest sprzedawany tylko jeden typ koła (nr katalogowy jest cały czas ten sam 7701478505), teoretycznie ten poprawiony :) Edytowane 7 Marca 2016 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zirix91 Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 dziękuje bardzo jeszcze jedno pytanko jak po numerze VIN poznać jaki mam silnik to mam w ksiażce serwisowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Wywal, to zdjęcie, bo za dużo informacji :) Silnik K4M760. Czasami się zdarzał K4M761, ale głównie w autach z automatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Rozszyfruj sobie VIN i będziesz wiedział sporo więcej o swoim autku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi