zusto198 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Witam, znalazłem na otomoto ciekawą pod wieloma względami aukcję i chciałbym zapytać kogoś kto się zna w temacie odnośnie tego auta. rzućcie proszę okiem na ofertę: http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-ID6yhc2B.html#2273a0403d Wygląda coś dziwnie tanio (przynajmniej moim zdaniem) i dlatego chciałbym żebyście mi powiedzieli co tu może być nie tak - poza tym, że cena jest NETTO - to już zauważyłem ;) Nie wiem, może ktoś miał okazję oglądać ten samochód? Co mi moglibyście na szybkości powiedzieć o tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ta firma odkupuje całe floty na przetargach, a potem odsprzedają auta indywidualnie. Plus jest taki, że samochodów raczej nie przygotowują do sprzedaży i wystawiają faktury na pełną kwotę. Co do auta, to nie widać przy nim nic niepokojącego, zapytaj się, czy mają pełną dokumentację. Układ napędowy mogę polecić, bo ta skrzynia z tym silnikiem są naprawdę świetnie zgrane. Wiele osób się dziwi, że dCi z automatem ma takie przyśpieszenie :) Minusem może być spalanie, w mieście trzeba się liczyć ze spalaniem w okolicach 8,5l/100 km, ale na trasie realne jest 6l/100 km. Auto nie ma koła dwumasowego, co jest sporym wydatkiem w przypadku 2,0 dCi. Skrzynia dość sprawnie zmienia biegi i dobrze sobie radzi z tym autem. Warto wymieniać w niej olej co ok. 60-80 tyś km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto-zakup Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Patrząc na treść opisów innych aut można odnieść wrażenie że sami wiele nie wiedzą o sprzedawanych przez siebie samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Biorą pewnie cały pakiet, czyli kilkadziesiąt sztuk i potem odsprzedają dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi