andrzej27r Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 kolega kupił adapter pod filtr oleju ,w niego wmontował czujnik cisnienia i przewód podpiął pod zegary ,ale to w k7m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c-ool Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam mam mały problem , mam megi 2001r. 1.4 16v i kupiłem uniwersalny komputer pokładowy , zamontowałem wszystko pikuś tylko za chiny nie umie znaleźć na forum który pin w ECU to czujnik drogi i podający impulsy do wtrysku , znalazłem ale chyba z innej wersji ECU bo 55 pinowe a u mnie jest 60 albo 65 nie jestem pewien pomocy [taki temat już był na forum jest taki przycisk regulamin zakłada że powinieneś dopisać się w istniejącym temacie, ponawiam apel o przeczytanie regulaminu przenoszę do istniejącego] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasqqq Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Opis pinów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo334 Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 czesc chlopaki ja mam megane po lifcie 2001 rok 1.6 16 V zmienilem jej licznik z czarnego na bialy sagema mam przelacznik wycieraczek z przyciskiem z reni kongo chodzi mi oto jak i skad doprowadzic kabelki zeby pokazywal spalanie i km kostki przy liczniku mam jedna szara a druga czerwona jezeli mozecie to pedeslijcie zdjecia jak podlaczyc kabelki i skad je doprowadzic zeby wszystko dzialalo dzieki . Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia P_r_z_e_m_o Dodano: 03 lut 2017 - 08:45 Prze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosek Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Volvo334 przecież to wszystko jest na forum, wystarczy trochę poczytać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo334 Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 pawelosek tak wiem czytalem i zarazem patrzalem na kostke co jest na jednym forum pokazane na zdjeciach i kostka pod bezpiecznikami pod maska jest taka sama a piny sa inne i inaczej ustawione jak w zwyklej przed liftem a bylem u elektryka co zajmuje sie renaut to powiedzial ze niepodejmie sie tego dlatego jak ktos ma zdjecia kostki z 1.6 16V z 2001 roku jak podlaczyc to bym byl wdzieczny pozdrawiam Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki, 5.7 - logika wypowiedzi i ortografia Wiesz co to zdanie? Interpunkcje? P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi