Adidos Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam, niedawno zakupiłem Megane III z 2010r, lecz brakuje my zagłówków z tyłu, i teraz mam pytanie czy z innych modeli renault uda się dopasować, aby rozstaw otworów pasował, np. z laguny iii lub innych. Edytowane 11 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 a jaką masz tapicerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbartezzx Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Witam. Czy udało Ci się ustalić coś z tymi zagłówkami? Mam taki sam problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek1992 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Witam, mam taki sam problem, poszukuję lewego lub prawego tylnego zagłówka skórzanego przeszytego białą nicią. Ktoś ma może taki na sprzedaż? Ewentualnie w serwisie Reno będą mieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik335 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 Czy ktoś miał jakieś sukcesy? Ja mam teraz taką zagwozdkę właśnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi