Prz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) Witam, móglibyscie mi wytłumaczyć co to jest i dlaczego nie jest to podłączone? Wtyczka ta znajduje sie niedaleko filtru olejowego. Zdjęcie w znaczniku Edytowane 14 Marca 2016 przez Prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wygląda na wtyczkę od wzbudzenia alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) W związku z tym że nie jest podpięta z czym to się może wiązać? N Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 A ładowanie jest OK? Najpierw sprawdź jak to wygląda na alternatorze (możesz też dać zdjęcie tak by było widać podłączenia na altku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Nie zauważyłem żadnych problemów. Wczoraj przypadkowo zauwazylem, ze wisi jedna wtyczka obok filtra oleju i bagnetu. Nie znam sie kompletnie. Jak moge sprawdzic ładowanie? Zdjecia moge podesłać dopiero późnym popołudniem. Dziekuje z gory za pomoc Więcej zdjec Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furno Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Nie wiem co to może być za wtyczka ale spraw ładowanie akumulatora czy zmienia się napięcie podczas pracy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Tak jak pisze aniewa, brak wpiętej wtyczki w alternator: Edytowane 16 Marca 2016 przez karllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wpisałem wtyczkę ale wchodzi niepewnie, troche urwany jest plastik. Zastanawiam sie czy ja tam poprostu przykleić taśma. Jak sprawdzic czy wszystko działa pozniej poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Miernikiem mierząc napięcie na pracującym silniku z wpiętą wtyczką i bez niej będziesz miał porównanie. Jak nie wiesz o co chodzi i nie masz do tego narzędzi to lepiej podejdź do elektryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prz Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Dziękuję bardzo za pomoc! Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam podobną sytuację różnica jest jedną, wolna (żółta) wtyczka z tyłu pojazdu. Przy pokrywie "smoka" Kolego zapoznaj się z regulaminem zamieszczania zdjęć i zastosuj się do niego. Aston76 Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi