klaskowski131 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Witam, Przymierzam się do przyciemnienia szyb w mojej Megi. Prośba o przybliżone koszty. Interesuje mnie przyciemnienie przednich na minimum ustawowe (bodajże 30%) plus tył max. Czy ktoś ewentualnie może polecić jakiś zakład Warszawa-Marki-Ząbki. Z góry dziękuję :) Edytowane 18 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11348 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Interesuje mnie przyciemnienie przednich na minimum ustawowe Przednich to raczej się nie przyciemnia ,są już fabrycznie przyciemnione i raczej trudno się zmieścić w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Osobiście polecam tą miejscówkę: https://www.google.pl/maps/place/DNA+GARAGE+%2F+Przyciemnianie+szyb+%2F+Zmiana+koloru+samochodów+%2F+Autodetailing+%2F+Car+Audio/@52.173167,20.9937919,17.29z/data=!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x49f600b896533188. Moją MIII ogarnęli za 500zł właśnie w komplecie jaki Ciebie interesuje. Od roku jeżdżę i nic się nie dzieje. Folia trzyma się idealnie nawet w tych kropkowanych miejscach (tylna i małe tylne). Umawiaj się u nich z Marcysiem - chłop konkretny i dokładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaskowski131 Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Krzychos - dzięki za info! Dodatkowe pytanie: a czy jesteście może w posiadaniu takiego symulatora na stronie gdzie można sobie wybrac auto i przyciemnić szyby by zobaczyć jak to bedzie wyglądać po realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktorrod Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Ja polecam dna Garage na postępu bodajże. Robiłem u nich dwie fury i jestem mega zadowolony. Kosztowało mnie to jakieś 450 za sam tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Krzychos - dzięki za info! Dodatkowe pytanie: a czy jesteście może w posiadaniu takiego symulatora na stronie gdzie można sobie wybrac auto i przyciemnić szyby by zobaczyć jak to bedzie wyglądać po realizacji. Nie spotkałem takiego narzędzia. Jeżeli chodzi o dobót felg to i owszem ale przyciemnianie szyb a jeszcze z różnym stopniem ściemnienia - przyznaję byłoby super fajne i pomocne przed podjęciem ostatecznej "diecezji" o oklejaniu. Przyznaję, że miałem mieszane uczucie jak mój szampański beż blachary będzie wyglądał "w ciemnych szkłach" - szczęśliwie wyszło zgodnie z oczekiwaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi