lufa Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jakie polecacie dywaniki welurowe by były funkcjonalne. Nie przesuwały się po wykładzinie, łatwy dostęp do schowków w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 ok. kwietnia ub. roku kupowałem podobne do tych http://allegro.pl/renault-scenic-iii-dywaniki-welurowe-classic-haft-i5769857306.html 2 sztuki przednie + 1 tył w całości. o ile pasażera + tył do dziś są prawie jak nowe (pomimo używania w zimie + 2 dziecka z tyłu) o tyle dywanik kierownika już mi się przetarł po piętą prawej gnaty. być może to waga mojej nogi spowodowała, ale ogólnie jestem zadowolony. w żadnym aucie nie miałem gumowych - jeżdżę cały rok na welurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Kiepsko tu widzę dostęp do tylnych schowków podłogowych. Jak to jest rozwiązane w oryginalnych dywanikach od renault ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrarek Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 no to prawda - odchylasz dywanik otwierasz schowek. na pewno to rozwiązanie jednoczęściowego dywanika jest lepsze niż wrzucanie tam 2 lub 3 kawałków, które ostatecznie się przesuwają jak wchodzą tam pasażerowie. ja z tych schowków mało co już korzytam. leżą tam kamizelki i jakieś inne serwisowe rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dywaniki wybrane. Jasne odpuściłem bo kolor mam bardziej kremowy niż beżowy. http://allegro.pl/renault-scenic-3-iii-welurowe-dywaniki-stopery-i5979631280.html nie jest to co prawda welur strzyżony. Same dywaniki dobrej jakości, faktycznie dobrze dopasowane stopery pasuję idealnie. Nie przesuwają się po wykładzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi