krypta2 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 (edytowane) Po odpaleniu auta, automatycznie, zalacza mi sie klimatyzacja. Jak mozna to zmienic,cmam klime manualnom. Pozdrawiam. Kolego szanuj innych użytkowników forum i stosuj się do regulaminu jaki zaakceptowałeś podczas rejestracji na forum!!! Twój post powinien tak wyglądać: Witam. Po odpaleniu samochodu, załącza się u mnie automatycznie klimatyzacja (pali się dioda na panelu), a posiadam manualną klimę? Co trzeba zrobić aby się nie załączała się klima podczas odpalania silnika? Można napisać to po ludzku? Można. Aston76 Edytowane 28 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Kolego a jak masz w tym momencie ustawione pokrętło wyboru nadmuchu? Na szybę? Z tego co zaobserwowałem u mojego ojca to jak ma na szybę, to klima załącza się z automatu. Ale jak ma 2 skoki pokrętła niżej to jest ok. Nie wiem jaka to pozycja bo nie jeżdżę tym autem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krypta2 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Prubowalem na wszystkie sposoby i nic, dalej sie swieci dioda Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki 5.7 - ortografia. Aston76 Edytowane 29 Marca 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi