prot1234 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam, niestety moja Megi stała się za mała do powiększonej rodziny, dlatego rozglądam się za czymś większym, dlatego zwracam się z prośbą o ocenę egzemplarza z linku. http://otomoto.pl/oferta/renault-grand-scenic-1-9dci-131km-7-miejsc-po-oplatach-ID6yjrMt.html#86df41e18d Z góry dzięki za pomoc. Wierzę że Waszym oczom nic nie umknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Spryskiwacze zwykłych świateł? W sumie widziałem takie w ogłoszeniach ale sam nie wiem. Trzeba zacząć od sprawdzenia VINu a potem obadać na jakiejś stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelcio Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 patrzę i patrzę i za diabła tych spryskiwaczy nie widzę..ani w opisie ani na zdjęciach... może kolega oświeci? ;-) pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayn Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Są nad halogenami, wysuwane. Trzeba sprawdzić czy faktycznie były spryskiwacze do zwykłych świateł skoro sprowadzony nie wiadomo skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi