Liso Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zaczęły mi jęczeć jak stary fotel na "policjantach" i pewnie trzeba je wymienić. Generalnie to chyba lewy padł, zauważyłem, że osłona jest urwana i pewnie to go zabiło. Nie wiem za jakimi się rozglądać, KYB, Bilstein, TRW, Monroe? Na 100% trzeba kupić jakieś zamienniki osłon bo czytam na forum, że sporo przypadków urwanych tych oryginalnych. Będę wdzięczny za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil_ips Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Fabryczne. Cena od 200 za sztukę. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Na pierwszy montaż w większości szły Monroe, ale wszystkie firmy, które wymieniłeś są godne polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi