roberto197272 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Podczas postoju z włączonym silnikiem gdy wykonuję szybkie energiczne ruchy kierownicą słychać ciche stuki. Dzieje się tak gdy wykonuję skręt zarówno w prawo jak i w lewo. Pyknięcie słychać w momencie zatrzymania kierownicy w pozycji skrętu i tylko raz. Gdy tak kręcę szybko w prawo i w lewo to słychać tylko raz przy skręcie w lewo i tylko raz przy skręcie w prawo. Jeżeli będę wykonywał te ruchy pomalutku to nic nie słychać. Proszę o jakieś sugestie. Dodam że mam to od X czasu. Stuki te słychać w kabinie. Skrętu nie wykonuję do samego końca na maksa.Może nie jest to uciążliwe i przeszkadzające , ale czy ma tak być? Zastanawiałem się czy nie ma jakiś luzów lub padło łożyska MCPERSONA. Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez roberto197272 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekr Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Sprawdź czy nie powoduje tego poduszka powietrzna. Ma lekki luz i może się przestawia przy energicznym dociąganiu do skrajnych położeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megiii3 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Papuga U mnie w samochodzie ewidentnie poduszka w kierownicy ma jakieś luzy i "warczy" na nierównościach. @Darekr jest możliwość dokręcenia tej poduchy czy może w jakiś inny sposób można ją usztywnić aby nie klekotała? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 3 Października 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 U mnie też ostatnio zaczęła stukać na nierównościach ta poduszka, na kierownicy :lol: , coś tam wćisnąć?, psiknąć?, czy trzeba do ASO?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi