kovalsm Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Mam zamiar przesiąść się z Megane II 1.9 dCi na Megane Grandtour III z silnikiem 2.0 dCi w automacie, w roczniku 2011-2012. Ciekawi mnie jakie macie opinie o tym aucie, ponieważ jest mało informacji o takim aucie. Na ten zakup chcę wydać około 35 tys. zł. Nie mogę również znaleźć informacji czym różnią się od siebie wersje wyposażenia Megane III i na czym polegał lifting w 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 W dziale Download masz katalog z dokładnym opisem wyposażenia poszczególnych wersji. Po liftingu ph2 doszły między innymi dzienne światła LED, inne radio, listwy w kolorze nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovalsm Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Mam pytanie - jak sprawują się te automaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Bardzo dobrze, na dodatek odpada dwumasa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziab Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Pawel to jest szesciobiegowa? ..jak się nazywa skrzynia i jej producent? Edytowane 7 Maja 2016 przez dziab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Tak skrzynia jest 6 biegowa, a pod Renaultowskim oznaczeniem AJ0 skrywa się Jatco JF613E :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi