anett250 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Witam użytkowników forum. Piszę do Was w sprawie mojego nowego nabytku. Nabyłam model Megane III rok 2012 silnik 2,0 dci 165 km , wersja GT 220 hatchback, bogate wyposażenie, skóra, bose edition itp ale problem tkwi w tym że nie wiele mogę się dowiedzieć o tym aucie bo nigdzie nie mogę znaleźć instrukcji dotyczącej tego pojazd. Model ten nie był w ogóle produkowany na Polskę i może ktoś z Was posiada takie auto aby co nieco mi doradzić lub ogólnie powiedzieć na temat tego modelu, silnika , ogólnego użytkowania. Nie wiedziałam że będzie taki kłopot nawet z ubezpieczeniem auta bo większość ubezpieczalni nie posiadało w swoim rejestrze tego modelu. Z tylu ubezpieczalni na naszym rynku tylko 2 posiadały taki model i nieźle kasują za polisy. Jeśli będziecie mogli mi coś podpowiedzieć to proszę napisać a może jakieś linki mi podeślecie. Pozdrawiam Anetta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 GT220 to było kombi z silnikiem benzynowym o mocy 220 KM :) Jeżeli chodzi o ubezpieczenie, to nie powinno być z tym problemu. Mojego auta też nie mieli w katalogu, ale spisali wszystkie dane z dowodu i dopisali kolejny model do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert32 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 2.0 DCi a GT220 to dwa różne modele ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dime Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sam samochód bardzo ładny, wizualnie. Nie wiem jak z mechaniką, ale samochód stoi w Zwoleniu k. Radomia u jednego z tamtejszych handlarzy. Przed kupnem warto wprowadzić auto na jakichś warsztat, pojechać z mechanikiem na oględziny, bo panowie ze Zwolenia często gęsto wprowadzają na plac ulepy, mega złachane egzemplarze. No ja osobiście im nie ufam, dlatego przed kupnem radzę się 8 razy zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzięki za wpisy. Auto było serwisowane do samego końca , sprawdzone po nr VIN w salonie Renault więc nie obawiam się. Model to GT sport 2,0 dci 165 km. Czy macie Panowie namiar na więcej info o tym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zerknij w dział download, jest tam trochę prospektów i instrukcji obsługi, może coś Cię zainteresuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anett250 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Dzięki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi