MARIUSZ_W3 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Cześć, Nie działa mi klima, zwlekałem z serwisem, ale już by się przydała;) Zlokalizowałem taką wiszącą wtyczkę od góry jak na zdjęciu.Jest zaśniedziała. Pytanie od czego to jest ? czy zasilanie sprężarki, a może od czujnika ciśnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ta wtyczka powinna być wpięta do czujnika ciśnienia umieszczonego na rurce przy skraplaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ_W3 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 (edytowane) Ok, dzięki, a czy klima ożyje po montażu nowej? czy trzeba na klipa? Edytowane 8 Maja 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Jeżeli ciśnienie wskazane przez czujnik będzie odpowiednie to ożyje bez clipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi