lk73 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Zamierzam kupić Megi III w kombi. Co sądzicie o tym ogłoszeniu. Zamierzam jutro podjechać i obejrzeć to auto. Na telefon dowiedziałem się, że sprowadzony pół roku temu i wymieniony tylko przedni zderzak oraz błotnik (był podobno lekko przerysowany). Właściciel mówi, że można go sprawdzić w ASO Renault. Może koledzy coś zauważyliście na zdjęciach? I na co zwrócić uwagę przy tym silniku 1.9. Cena wydaje mi się trochę wysoka :( http://otomoto.pl/oferta/renault-megane-grandtour-1-9-dci-130km-2010-1-wl-konin-ID6ymhe1.html#6588e43604 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomgrandtour Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Masz ceny ;) http://www.mobile.de/pl/kategoria/samochod/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,ms1:20700_17_,frn:2010,frx:2010,slt:fsbo,ful:diesel,mlx:150000,ccn:1800,ccx:2000,vcg:estatecar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystkozajeli Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kraj pochodzenia: Niemcy, Pierwszy właściciel - Rozumiem, że to Polak, który ma pieniądze i zamiast w Polskim salonie kupił sobie auto w Niemieckim, bo tak wynika z tego ogłoszenia (Domyślam się, że pierwszy w Polsce, ale nie zmienia to faktu, że nie jest pierwszym właścicielem). Sam niedawno kupowałem takie auto i wg. mnie ten pojazd ma zbyt niski przebieg jak na ten wiek,no i jeszcze ten kraj pochodzenia. Moje w Polsce robiło 30tyś. rocznie, zwróć uwagę , że w Niemczech z takimi przebiegami są ciut droższe. Na tych zdjęciach wygląda na zadbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Auto świeżo sprowadzone i zarejestrowane, blachy z początkiem 72 pojawiły się pod koniec kwietnia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskrobany Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Jak dla mnie dziwnie mały przebieg ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Kolega jest z Konina, więc jak będzie chętny, to można podjechać obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi