Malix7 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Witam wyskakuję mi błąd czujnik wałka rozrządu załączone foto, gdzie pod maską znajdę taki czujnik? Myślałem że to ten czujnik na załączniku nr. 2 ale go wymieniłem i nadal wyskakuję ten błąd, chyba że trafił się jakiś wadliwy albo coś w kostce nie styka. Jest jeszcze jakiś czujnik odpowiadający za to? Autko to Megane II 1.6 16v Edytowane 11 Maja 2016 przez Malix7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Google sporo może podpowiedzieć... Ten co wymieniłeś to jest: czujnik położenia wału megane ii 1.6 16v inaczej koła zamachowego. Zaś tobie potrzeba: czujnik wałka rozrządu megane ii 1.6 drugie zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malix7 Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Dzięki bardzo za odpowiedź. Orientujecie się czy do 1.5 dci jest ten sam co do 1.6.16v ? wyglądają tak samo i chyba też takie samo oznaczenie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi