murgal Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 (edytowane) Cześć, /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Od kupna auta zauważyłem drobny biały kurz między szybką a samym wyświetlaczem przebiegu/komputera i obrotomierza. To jest w jakiś sposób rozbieralne żeby to wyczyścić? Jeśli tak to jak? Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 20 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Licznik jest na wcisk. Wyciągnij go do siebie, odłącz wtyczkę i licznik jest Twój. Żeby go rozłożyć musisz podważyć zatrzaski z tyłu i oddzielić przód. Kilka minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Jakoś ciężko go wyciągnąć? Jakieś patenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ja miałem gt, więc łatwo było złapać za okrągłą ramkę. Jak będziesz miał problem to po lewej i prawej stronie masz szczeliny - włóż jakieś płaskowniki i pociągnij do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 22 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wyczyszczone, dzięki ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi