HOSToRIDER Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) witam 1. mam u siebie głośniki: nie potrafię określić jakie ale chyba standardowe (i tego się trzymajmy) chce je zmienić ogólnie na coś lepszego, myślałem nad bosha w innych autach fajnie graja, ale co powiecie na coś innego budżet 400 zł pan w internecie polecił mi HiFonics TS5.2C 130mm 400 zl 2. dodam ze sam chce to zamontować i tez potrzebuje pomocy, co i jak wykonać i gdzie te male głośniki i tam są tez jakieś dwa nie wiem co moduły wzmacniacze i gdzie je umieścić ??? a może coś innego polecacie ?? Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 31 Maja 2016 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi