marek789 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Witam kupiłem ostatnio Meganke lecz oryginalnie nie była wyposażona w radio. Więc kupiłem oryginalne radio. Kostki od radia, wyświetlacza i antenę znalazłem. Radio gra ale antena słabo łapie częstotliwości, wyświetlacz pokazuje wszystko co powinien. Lecz mam problem bo chciałbym zamontować pilot do sterowania przy kierownicy jednak nie mam żadnej kostki luźnej pod kierownica. Miał ktoś podobny przypadek i wie gdzie znaleźć tą kostkę lub czy da się to w ogóle podłączyć? P.S. pilot od laguny 2 phI ma ta samą kostkę co właśnie megane ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Z pilota przewody biegną do czarnej wtyczki wyświetlacza. Może nie być tych kabli. Zrób zdjęcie wtyczki wyświetlacza to Ci powiem czy piny masz obłożone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Z tego co sie orientuję każdy model auta miał troche rózne sterowanie wizualnie. Pilota dokręcasz przynajmiej w megane ii do tego cacka co masz kierunki włączniki świateł itd. Od strony sterowania wycieraczek i spryskiwaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 (edytowane) elwik1984 Mam taką kostkę przy wyświetlaczu Edytowane 15 Czerwca 2016 przez marek789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwik1984 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Przewody z białej kostki idą do pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi