ROBRAT Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Witam jest ktoś na forum co posiada moc sprawdzenia historii clio po vin? Dodano: 29 cze 2016 - 19:39 Oki już wszystko wiem, historia krótka bo auto 4 letnie. Mam kilka pytań ;są tam w nim 4 szyby el.kierowcy otwiera i zamyka się kliknięciem resztę trzeba przytrzymać tyle ile potrzeba do otwarcia i zamknięcia. Dziwne to bo w meganie 4 chodzą płynnie myślałem, że nie przyuczone próbowałem ale nic to nie daje TTTM? Druga sprawa nawigacja wystarczy w nią włożyć kartę sd z np.auto mapą i będzie to śmigać? i czy można zrobić tak by świeciło się rds z radia i temp.otoczenia? to chyba tyle co chcę wiedzieć.Ogólnie autko ok niestety jak to bywa ale drzwi kierowcy były malowane i to tylko do tego można się przyczepić.Proszę o pomoc w wyżej wymienionych sprawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Szyby raczej chodzą mułowato w iii wersji. Navi oryginalna to tomtom. Co do innych map może być cieżko ale na pewno nie jest to niewykonalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 w iii wersji. A, że się tak zapytam "iii" co to za wersja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2016 Ojjj pomyłka :D chodzilo mi o te clioo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi