iza-scenic Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Witam, jestem szczęśliwą posiadaczką scenika, teraz nadeszła pora na "powiększenie rodziny" i wybór padł na Megankę II. Ponieważ jestem zielona w temacie, a od bliskich mi osób słyszę skrajnie różne opinie proszę o ocenę wyboru. Czy dobry silnik, czy cena adekwatna, czy to nie jakiś bubel etc. Czy lepiej szukać w tej cenie innego modelu, znajomy namawia mnie na lagunę ewentualnie na Meganke 3. Dodam, że w grę wchodzi silnik benzynowy. http://allegro.pl/renault-megane-2-0b-tylko-150tys-parktronic-skory-i6324625325.html p.s.Nr VIN już rozkodowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Ta meganka jest po wypadku w tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza-scenic Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 bo? tak jak pisałam wyżej, nie znam się, a koleś tak ładnie o niej opowiadał... Dodano: 22 lip 2016 - 10:20 Nikt więcej się nie wypowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Proponuje poczytać o autach z Radomia i Gniezna. Mogą być klepane z przystanków. Co do auta to photoshopa nie żałował sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dime Opublikowano 26 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Radomskie komisy omijaj z daleka. A szczególnie ulicę Warszawską. Oszust obok oszusta, może 5% samochodów, które oni sprowadzają przyjeżdża w całości. Ale 100% ma kręcone liczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iza-scenic Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Odpuściłam sobie to autko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi