whizzu Opublikowano 25 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Hej! Czy do M3 coupe 2.0 tce (2008-2011) pasuje zderzak od M3 RS, czy jest on troszkę dłuższy (szersze nadkola RS) i będzie trzeba robić jakieś dokładki? Czy może ktoś z was bawił się już w coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelz25 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Witam Chyba nie bedzie pasował, jest troszkę szerszy przy nadkolach, mam ten sam dylemat. Ciekawe czy wydech da się przerobić na środkowy, dokupijąc samą nakładkę ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiszoGT Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jestem w trakcie ogarniania tego tematu, WG mnie tył pasuję z RS-ki nadkola nie są szersze, na modelach RS są nakładki(poszerzenia). Jedynie co będzie nie tak to nie będzie ładnie się zaczynało poszerzenie jeśli nie kupisz listw (nakładek) W skrócie wymiana TYŁU+poszerzenia, ale można zaryzykować i zobaczyć jak to będzie wyglądać - może nie będzie takiej dużej różnicy i nikt nie zauważy... To w końcu tylko kawałeczek... KUP przez internet i masz 14 dni na oddanie, zobaczysz jak to będzie wyglądąć i zdecydujesz. Ja teraz jestem na etapie poszerzeń, żeby jakoś to wyglądało muszę kupić przód od RS-ki, ale tyłu nie mam zamiaru zmieniać. mam nadzieję ,że będzie to jakoś wyglądać.... Pozdroo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi