lukaszjj Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam Posiadam Megankę 2005 r w kombi, miałem kilka dni temu spotkanie z sarną, więc muszę ten element wymienić, znalazłem w ładnym stanie błotnik z demontażu, tylko że z wersji po lifcie. Stąd też moje pytanie, czy błotnik z wersji po lifcie będzie pasował do meganki z 2005 r sprzed liftu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez lukaszjj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Z tego co pamietam trzeba wymieniać razem z kompletem lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjj Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 No właśnie, mam zbieżne informację, wg niektórych pasuje, wg innych niekoniecznie. Może ktoś jeszcze się wypowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Poliftowe są inne i trzeba razem z lampami wymienić. Na forum niejednokrotnie było to przerabiane i potwierdzane, więc skąd ROzbieżne informacje? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez Damn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witajcie Czy ktoś ma opis jak przeprowadzić demontaż lewego błotnika w megane ii 1.6. Również miałem spotkanie z sarenką no i mam pęknięty błotnik. Jak go zdemontować. Ktoś z was może wie. Pozdro Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjj Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 rozbieżne informacje, ponieważ na allegro piszą niektórzy sprzedający oferujący takie błotniki że pasuje do meganek w rocznikach 02-08. Stąd wprowadzają w błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Błotniki od 2002 do 2008 takie same , różnicą jest przed 2008 były dodatkowe uchwyt pod drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjj Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 czyli co, można założyć bez problemu błotnik po lifcie do meganki przed liftem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czy ktoś ma opis jak przeprowadzić demontaż lewego błotnika w megane ii 1.6. Ściągnąć sobie serwisówki i poczytać sobie co należy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 A może jakos link do tych serwisówek zapodaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 "I najlepiej zdemontuj za mnie ten lewy błotnik, aston76" :D Trochę zaspamuję, ale ostatnio drażni mnie to, że ludzie tutaj na forum ciągle chcą dostać gotową odpowiedź zamiast samemu się wysilić przez 5 minut i poszukać w dziale Download interesujących ich materiałów. Albo przeszukać forum, aby znaleźć odpowiedni temat i tam odczytać odpowiedź. No kurczę, brak mi słów, jak widzę takie coś, jak powyżej! Nie chcecie poświęcić 5 minut na szukanie, ale liczycie na to, że ktoś to zrobi za Was. Masakra jakaś. Sorry za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać już. +1 przyjmę z pokorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 trzeba wymieniać razem z kompletem lamp. Nie prawda pasują bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Poszukaj informacji na temat wymiany lamp z przedliftowych na poliftowe. Wszędzie jest mowa, że są między innymi inne mocowania i nie da się zamontować lamp poliftowych do przedliftowego zderzaka oraz na odwrót. Polecam również wyszukać w grafice Googla frazę "zderzak przedni renault megane ii" i tam również ładnie widać, że zderzaki różnią się od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.zyga Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Poliftowe są inne i trzeba razem z lampami wymienić. Na forum niejednokrotnie było to przerabiane i potwierdzane, więc skąd ROzbieżne informacje? Damn nie siej fermentu: kolega pytał się o BŁOTNIK (no chyba że cos przegapiłem ) i w tym temacie odpowiadam, a rozbieżne infrmacje powstają przez takich jak ty. Co do lamp i zderzaka nie musisz mnie uczyć- sam to przerabiałem i przód i tył. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez p.zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor pytał o błotnik poliftowy. Auto jakie posiada to rocznik 2005 czyli przed liftowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi