p.zyga Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Czyli pytał o błotnik(- jest ten sam) , nie pytał o zderzak , czy o lampy? I odpowiem także tobie-błotnik pasuje i ze stara i z nowa lampą. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez p.zyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamiGo Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja tez się zakręciłem bo błotnik a zderzak to co innego. Zderzak nie będzie pasował a błotnik jest chyba taki sam tylko że ma dodatkowe uchwyty chyba. Teraz tylko czy autorowi faktycznie chodziło o błotnik. Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez AdamiGo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damn Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Skoro lewy, to błotnik raczej. Twoją wypowiedzią z lampami się zasugerowałem i automatycznie pomyślałem o zderzaku. Mea culpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszjj Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam. Chodziło mi tylko i wyłącznie o błotnik, tak jak napisałem w pierwszej wiadomości. I powiem Wam więcej, zadzwoniłem do 4 serwisów Renault, w dwóch powiedzieli mi, że błotnik po lifcie będzie pasował do meganki przed liftem, w dwóch pozostałych powiedzieli, że nie będzie pasował, szok.. Chciałem kupić błotnik w oryginale i w kolorze adekwatnym do mojego, ale ostatecznie stwierdziłem, że jak kupie błotnik z tym samym numerem lakieru to jest prawdopodobieństwo że będzie się różnić, więc postanowiłem i kupiłem już zamiennik błotnika i już się umówiłem z lakiernikiem. Dziękuję za pomocne odpowiedzi. Pozdrawiam. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi