tomasz21l Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam, potrzebuję schematu bezpieczników w komorze silnika Renault Megane 3 Cupe (szkoda, że nie ma rozpiski za co odpowiadają, jak to w każdym innym samochodzie jaki dotychczas posiadałem). Ogólnie chodzi o to, że nie mam świateł przeciwmgłowych przednich. Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i są ok, podczas włączania świateł w skrzynce słychać charakterystyczne pstryknięcie jakby przekaźnik przekazał napięcie lecz światła się nie zapalają. Na desce rozdzielczej ikonka się świeci Czy komputer pokładowy powinien pokazać przepaloną żarówkę?? Po wyciągnięciu żarówki nie mam żadnego komunikatu na desce rozdzielczej. Edytowane 2 Sierpnia 2016 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Czy komputer pokładowy powinien pokazać przepaloną żarówkę?? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzol Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Nie ma bezpiecznika od halogenów. Światłami steruje moduł pod maską UPC.Sprawdź czy masz masę na złączach od halogenów. Problem jest albo w kablotece albo w module. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz21l Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Tego właśnie się obawiałem xD dziś jak znajdę troszkę czasu to się pobawię, chociaż jeżeli problem będzie w module to i tak nie jestem zbytnio w stanie nic zrobić. Ciekawe jaki koszt nowego modułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi